• Det er bare mulig å søke på stillinger som er utlyst - og du må følge lenken fra stillingsutlysningen for å søke.

• Du må ha en privat e-postkonto for å søke. Dette kan enkelt og gratis opprettes på f.eks. www.hotmail.com.

• Når du oppretter ny bruker - kan det skje at passord og brukernavn for første gangs pålogging havner i søppelkassen istedenfor i innboksen din. Flere Gmail brukere har blant annet opplevd dette. Sjekk derfor søppelkasse/spam før du ber om nytt passord, eller ber om support på telefon.

• Søkere må legge inn CV ved første gangs bruk. Neste gang du søker slipper du å registrere CV.

• Du skal ikke laste inn pdf-filer eller andre filer i søknaden. Attester, vitnemål og liknende tar du med ved et eventuelt intervju.

• Du vil motta en e-post som bekreftelse på at din søknad er mottatt. Ingen kommunikasjon går via vanlig post.

• Vårt rekrutteringssystem støtter nettleserne Internett Explorer 7, Opera og Mozilla Firefox. Innstillingene i nettleseren må tillate JavaScript og cookies.

• Må jeg legge inn all utdanning og praksis?
    Det er viktig at du legger inn det som er viktig og som kan gi uttelling for lønnsplassering og ansiennitet.

• Hvor legger jeg inn referanser?
    Referanser skriver du inn i slutten på ditt søkerbrev.

• Hvordan skriver jeg søkerbrev?
    Vi anbefaler at du skriver ditt søkerbrev i et word dokument og deretter kopierer inn teksten i søkerbrevet.
    Du trenger ikke å "sette opp brevmal" for søkerbrevet. Ditt navn og personalia skriver du inn når du registrer deg
    som søker. Du kan trykke på gå tilbake for å lagre den teksten du har i søknadstekst-feltet.

• Kan jeg søke for en annen person?
    Det kan du ikke gjøre. Det vil da bli feil i brukeradministrasjonen og i lønnssystemet.

• Må jeg legge inn alle kurs?
    Du kan legge inn de viktigste som er relevant for stillingen du søker.

• Kan jeg endre på noe av det jeg har skrevet inn i kompetansefeltene?
    Ja, du bare klikker på "rediger", endrer det du skal, og så lagrer du.
    I feltet under utdanning: Marker feltet som blir blått – klikk en gang – da åpner feltet seg – rediger og lagre.