Jeg ble plutselig logget ut mens jeg arbeidet med den elektroniske søknaden. Hva skjer?

Etter en stund blir man inaktiv. Det anbefales å hoppe mellom trinnene (1-6) fra tid til annen, slik at søknadsteksten blir lagret. Skriv gjerne søknadsteksten i et tekstbehandlingsprogram - for så å kopiere teksten direkte inn i trinn 4 i søknadsprosessen.

Hvor finner jeg ledige stillinger?

Trykk på denne linken og gå rett til ledige stillinger.

Hvordan får jeg tilsendt utvidet søkerliste?

Ta kontakt med ansvarlig kontaktperson/-personer for den enkelte stillingsutlysning eller send en henvendelse til tilsettingsteamet.

Jeg har glemt passord og/eller brukernavn til søknadssystemet. Hva gjør jeg?

Klikk på «Glemt brukernavn/passord» på høyre side i søknadssystemet, følg instruksjonene. Du må altså først klikke på en ledig stilling for å komme over i søknadssystemet.

Interne søkere
Du regnes som intern søker dersom du kan logge deg på Eidsberg kommunes datasystemer.

For å søke en stilling, må du logge deg på fra en pc i kommunens nettverk.

• Gå inn på Kontor
  • Klikk på Visma enterprise Selvbetjening
  • Klikk på "ledige stillinger" (Øverst til venstre. Ligger rett under "Meg selv", men ikke klikk på "Meg selv.")

Ved å søke på denne måten blir din kompetanse lagret i Ansattregisteret, og du slipper å registrere dette flere ganger.