Min Renovasjon er en app laget for smarttelefoner og nettbrett. App’en viser tømmekalender, sorteringstips, returpunkt og miljøstasjonene. Du kan også legge inn varsling slik at man får en påminnelse dagen før slik at du for eksempel husker å sette ut plastsekken. Den nye app’en finnes både for iPhone og Android telefoner.

Last ned Min renovasjon på AppStore (iPhone/iPad)
Last ned Min renovasjon på Google Play (Android telefoner)

Når du laster ned app'en første gang, må du velge din kommune. Søk så opp din adresse, og trykk på tømmekalender. Der vil du få mulighet til å sette opp varsel for tømmedager for restavfall, plast og papir. App'en heter Min Renovasjon og kan lastes ned fra AppStore hvis du har iPhone og iPad, eller Google Play dersom du har Android-operativsystem. App'en er gratis både å laste ned og bruke.